top of page
Σάββας Τσεντίδης

Επιτεύγματα

Το παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου από το 2019 έχει κατακτήσει:


  • 7 φορές την 1η θέση και κρίθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδος

  • 1 φορά την 2η θέση

  • 3 φορές την 3η θέση

  • 3 φορές την 4η

  • 11 κύπελλα Ελλάδος

  • 14 επισημά διεθνή μετάλλια από διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας

  • 6 χρυσά, 2 ασημένια, και 6 χάλκινα μετάλλια

Personal Trainer • Coach

Σάββας Τσεντίδης

Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση, τη γυμναστική και την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Καναδά, όπου από μικρή ηλικία ερωτεύτηκα τον κόσμο του αθλητισμού. Ξεκίνησα με διάφορα αθλήματα, από το Ταεκβοντό, την Κολύμβηση, το Μπέιζμπολ, το Αμερικανικό Φούτμπολ, το Ποδόσφαιρο, το Στίβο, Λακρος, μέχρι την Πάλη. Σε κάθε άθλημα, κατάφερα να κατακτήσω υψηλές θέσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πάντα η φυσική ενασχόληση ήταν για μένα κάτι περισσότερο από απλά αθλητισμός.
Όταν ήρθα στην Ελλάδα, ενσωματώθηκα στο άθλημα της πάλης. Από τότε, αφοσιώθηκα πλήρως στη γυμναστική και τη βελτίωση του σώματος. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ειδικευμένος στην Πάλη και τη Μυϊκή Ενδυνάμωση & Διατροφή.

Μέσα από πολλά σεμινάρια και εκπαίδευση, εξελίχθηκα σε προπονητή με ειδίκευση στην πάλη, την αυτοάμυνα, και την εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας. Εργαζόμενος σε διάφορα γυμναστήρια στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη, ασχολήθηκα με το personal training και την προετοιμασία αθλητών για σχολές στα σώματα ασφαλείας, πρωταθλήματα bodybuilding και καλλιστεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, αφιέρωσα χρόνο στην εκπαίδευση Παγκρατίου (ΜΜΑ) και πιστοποιήθηκε στο συστήματος αυτοάμυνας Krav Maga έως C.I.C. instructor. Ωστόσο, η πάλη ήταν πάντα η απόλυτη μου αγάπη, και φρόντισα να μοιραστώ την εμπειρία μου ως προπονητής με τους συλλόγους Αρχέλαος, Άθλος και Μέγας Αλέξανδρος. Η συνένωση αυτών των συλλόγων σε ένα μεγάλο τμήμα πάλης στον σύλλογο «Ο Αρχέλαος Κατερίνης» οδήγησε σε εντυπωσιακές επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διοργανώσεις σε διεθνές επίπεδο. Το παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου από το 2019 έχει κατακτήσει 7 φορές την 1η θέση και κρίθηκε πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδος, 1 φορά την 2η θέση, 3 φορές την 3η θέση, και 3 φορές την 4η, φέρνοντας 11 κύπελλα Ελλάδος στην Κατερίνη. Επίσης 14 επισημά διεθνή μετάλλια από διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας, 6 χρυσά, 2 ασημένιο, και 6 χάλκινα μετάλλια. Επίσης , το τμήμα πάλης του Αρχελάου εκπροσωπεί την πόλη της» Κατερίνης που συνεχώς συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά σε όλη την Ευρώπη και με μεγάλη επιτυχία.

Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους ανθρώπους να φροντίζουν το σώμα τους και να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη μέσω της άσκησης. Πιστεύω ακράδαντα ότι η φυσική αγωγή είναι αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ζωής. Η δέσμευσή μου είναι να περάσω το μήνυμα του Σωκράτη: "Κανένας πολίτης δεν έχει δικαίωμα να παραμελήσει τη φυσική αγωγή, διότι είναι ντροπή για έναν άνθρωπο να γεράσει χωρίς ποτέ να δει την ομορφιά και τη δύναμη του σώματος”.

Στο ρόλο μου ως ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, δημιουργήσαμε με το συνεταίρο μου ένα περιβάλλον που οι άνθρωποι βρίσκουν την ενέργεια και το κίνητρο για να αναπτύξουν μια υγιή σχέση με την άσκηση και την υγεία τους. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που βοηθούν κάθε μέλος του γυμναστηρίου μας να επιτύχει τους προσωπικούς του στόχους στον χώρο της φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να φροντίζουν το σώμα τους, να αναπτύσσουν υγιείς συνήθειες και να επιτυγχάνουν τους προσωπικούς τους στόχους. Θέλουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας των ανθρώπων μέσω της φυσικής ενασχόλησης και της υγιεινής διατροφής, προωθώντας έναν υγιή τρόπο ζωής. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας το ταξίδι της υγιεινής ζωής και να επιτύχετε τους στόχους σας μαζί μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε τη δική σας επιτυχημένη πορεία στον κόσμο της φυσικής ενασχόλησης.

bottom of page